Foresto Bolhairtó nyakörv macskának kutyának 8 kg-ig

BAYER16

Bolhairtó nyakörv 8 kg-nál kisebb tömegű kutyák és macskák számára.

Hatóanyag: imidakloprid, flumetrin

A Foresto® egy újgenerációs nyakörv, amely akár 8 hónap védelmet biztosít kullancsok és bolhák ellen

Bővebb leírás

7 990 Ft‎ Adóval

Információk

Kinek ajánlott? kutyáknak, macskáknak 8kg-ig
Gyártó BAYER

Jellemzők

Hatóanyag + Javallat: imidakloprid, flumetrin Macska: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére 7- 8 hónapon keresztül . A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 10 hétig, A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként,

A termék hosszan tartó, 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus) esetén.

Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen, Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a macskán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül, és láthatóak maradnak a bőrbe fúródva. Ezért ajánlott a macskába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában.

Az új kullancsfeitőzést megelőző hatás a nyakör v felhelyezése után két napon belül megkezdődik. Ideális esetben a nyakörvet a bolha- illetve kullancsszezon előtt kell felhelyezni.

Kutya: Bolhásság (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére 7 - 8 hónapon keresztül. A bolhák elleni hatékonyság a nyakörv felhelyezése után azonnal megkezdődik. Megakadályozza az állat közvetlen környezetében a bolhalárvák fejlődését 8 hónapig, A Foresto használható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) gyógykezelési stratégiájának részeként.

A termék hosszan tartó, 8 hónapos, akaricid (ölő) hatással (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) és repellens (táplálkozás ellenes) aktivitással rendelkezik kullancsfertőzés (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus)) esetén. Hatékony a lárva- vagy nimfaállapotú, illetve kifejlett kullancsok ellen

Előfordulhat, hogy a kezelés időpontjában már a kutyán lévő kullancsok nem pusztulnak el a nyakörv felhelyezését követő 48 órán belül és láthatóak maiadnak a bőrbe fúródva. Ezért ajánlott a kutyába fúródott kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában.

Az új kullancsfeitőzést megelőző hatás a nyakörv felhelyezése után két napon belül megkezdődik. Szőrtetvesség (Trichodectes canis) kezelésére.

Ideális esetben a nyakörvet a bolha-illetve kullancsszezon előtt kell felhelyezni.

A jelenleg kapható leghosszabb ideig védelmet biztosító kullancs és bolha elleni termék
Egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónap védelem kedvencének

Vélemények

Értékelés 
2018-06-18

Szép napot

Köszönöm a segítséget a kedves ügyfélszolgálatnak!
Kipróbáljuk most azt a foresto nyakörvet remélem olyan jó mint mondják
Mégegyszer köszönöm a tájékoztatást

Értékelés 
2018-06-05

üzenet

Kedves durmi
Nagyon gyorsan megkaptam köszönöm, régóta ezt használjuk nekünk bevált, csak ajánlani tudom
szép napot

Írja meg vélemyényét

Írd meg véleményed

Foresto Bolhairtó nyakörv macskának kutyának 8 kg-ig

Foresto Bolhairtó nyakörv macskának kutyának 8 kg-ig

Bolhairtó nyakörv 8 kg-nál kisebb tömegű kutyák és macskák számára.

Hatóanyag: imidakloprid, flumetrin

A Foresto® egy újgenerációs nyakörv, amely akár 8 hónap védelmet biztosít kullancsok és bolhák ellen

Kapcsolódó termékek

További hasonló termékek