Top termékek

Kategóriák

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.
Ingyenes szállítás

Lista rendezése gyártónként Ecopet

Családunk megpróbálja a kisállatok életét teljessé és elégedetté tenni. Így született meg szlogenünk is: Happy pet, happy you.
A természet inspirál minket és a Tudományt használjuk  módszereinkben. Farmina: Tudomány és Természet tökéletes harmóniában.

50 ÉV OLASZ MÚLTÚ INNOVÁCIÓ
A családi értékek mindig is áthatották munkáinkat. Történetünk Olaszországban kezdődött, több mint 50 évvel ezelőtt, egy szenvedéllyel teli férfi munkásságával, aki eltökélten foglalkozott az állatok takarmányozás-tudományával. Ő  Mr. Francesco Russo, aki 1965-ben megalapította a Russo Mangimi vállalatot, amely állateledel gyártására szakosodott. Mr. Russo gyermekeit is alkalmazta  vállalkozásában. Célja az volt, hogy mindazt a tudást és értéket átadja nekik, amelynek mozgatóereje az állatok jóllétében rejlik.  
Mindeközben a család felnőtt, ezzel együtt a vállalat is. 1999-ben Dr. Angelo Russo, a tulajdonos Francesco fia, az állatok iránti szeretettel vezérelve úgy döntött, hogy átveszi a vállalat irányítását és az állateledel kategóriában egy új perspektívát kialakítva, a saját ambiciózus céljaként tűzte ki, hogy olyan állateledeleket fejlesszenek ki, amelyeknek tudományos vizsgálatainak középpontjában a kutyák és macskák jólléte áll.
Dr. Russo törekvéseinek első útja a Farminával történt megállapodáshoz vezetett, amely egy olyan angol cég volt, amely speciális kutatásokat végzett kutya és macskatápok előállítására, egyúttal egyesítette a termékfejlesztés iránti készségeket, a védjegyeket és a know-how-t. Rövid idő alatt a vásárlók pozitív reakciói alapján, a vállalat eljuthatott odáig, hogy technológiai kutatási és fejlesztési munkálatokba kezdjen. Ehhez a munkálathoz kapcsolódott egy vezető, független kutatóintézet, a Nutrition and Animal Nutrition of the University of Naples Federico II. tanszéke. Ezzel a hosszú távú megállapodással megalakult a Farmina Állatorvosi kutatócsoport, amely egy olyan állatorvosokból és szakemberekből álló csapat, akiknek tudásával lehetővé váltak a folyamatos és szisztematikus vizsgálatok ahhoz, hogy a legjobb álleledeleket fejlesszék ki a kisállatok természetének megfelelően.

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat

Ennek a gyártónak jelenleg nincsen terméke.