Macska

Leértékelések

Jelenleg nincs elérhető különleges termék.
Ingyenes szállítás
Macska

A macskás gazdák etetésügyben nincs egyetértés. Van, aki a tápra esküszik, abból is csak egyfélére, mások házi koszttal operálnak, a szabadba kiengedett állatoknak pedig akad, aki csak a maradékot dobja oda, mert a többit úgyis megszerzi magának.

Gyakori tévhit: Cukros tejjel vagy sima tehéntejjel etessük a macskát, ha legyengült vagy még nagyon...

A macskás gazdák etetésügyben nincs egyetértés. Van, aki a tápra esküszik, abból is csak egyfélére, mások házi koszttal operálnak, a szabadba kiengedett állatoknak pedig akad, aki csak a maradékot dobja oda, mert a többit úgyis megszerzi magának.

Gyakori tévhit: Cukros tejjel vagy sima tehéntejjel etessük a macskát, ha legyengült vagy még nagyon kicsi.

A macskák többsége ugyanis sem a cukrot, sem a tejet nem tudja megemészteni.

Vegetáriánus macska nem létezik!

A kutyával ellentétben a macska kifejezetten húsevő, ragadozó állat. Emésztőrendszerük csak kismértékben alkalmas a növényi eredetű táplálék feldolgozására!

Tény, hogy a száraztáp mellett a macska vízigénye megnő mindig legyen előtte friss víz!

Bővebben

Macska 11 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Macskaeledel

  A macskás gazdák etetésügyben nincs egyetértés. Van, aki a tápra esküszik, abból is csak egyfélére, mások házi koszttal operálnak, a szabadba kiengedett állatoknak pedig akad, aki csak a maradékot dobja oda, mert a többit úgyis megszerzi magának. Gyakori tévhit: Cukros tejjel vagy sima tehéntejjel etessük a macskát, ha legyengült vagy még nagyon kicsi. A macskák többsége ugyanis sem a cukrot, sem a tejet nem tudja megemészteni. Vegetáriánus macska nem létezik! A kutyával ellentétben a macska kifejezetten húsevő, ragadozó állat. Emésztőrendszerük csak kismértékben alkalmas a növényi eredetű táplálék feldolgozására! Tény, hogy a száraztáp mellett a macska vízigénye megnő mindig legyen előtte friss víz!

 • Macska felszerelés

  Ebben a kategóriában mindent megtalál ami egy felelős macskatartáshoz elengedhetetlen

  Macskabútorok

  Alomtálcák, almok

  Etető itató tálak

  Szállító box táskák

  Játékok

  Hám, póráz

  Macskaágy bújó

  Bízunk benne talál megfelelőt a DurmiShop kínálatában.

 • Macskaegészség
 • Macskaalom

  Manapság sokféle macskaalom létezik. Mivel nehéz lenne bármilyen sorrendet is felállítani, az a legjobb, ha több macskaalmot is kipróbál, hogy az Ön macskájának melyik a leginkább megfelelő.

   

  Nem csomósodó macskaalom kiváló nedvszívó képesség, 100%-ban természetes

  Alapanyagok:

  Attapulgit

  Szepiolit

  Szilika gél

  Fa pellett

  Papír (cellulóz)

  Nem csomósodó macskaalom

  Töltse fel az alomtálcát kb. 3-4 cm vastagságban alommal. Jó nedvszívó, szagmentesítő és nedvességnek ellenálló macskaalom esetén semmi dolgunk nincs az alommal, típustól függően 5-14 napig. Ez után az almot teljesen cserélni kell.  A használt almot helyezze a szemetesbe. Alomcserekor érdemes alaposan, vízzel kitisztítani az alomtálcát, de vigyázzunk, hogy ne használjunk erős fertőtlenítőszert, mert az irritálhatja a macskánkat. A még fel nem használt almot tároljuk száraz helyen.

  Csomósodó macskaalom kiváló nedvszívó képesség, 100%-ban természetes

  Alapanyagok:

  Bentonit

  A csomósodó alom 100% természetes, prémium minőségű bentonitból készült, amely csomósodik, mikor a cica elvégzi szükségleteit az alomban. A csomó könnyen eltávolítható. A gyártás során keresztül megy egy erőteljes szárítási folyamaton, hogy nedvszívó ereje még kiválóbb legyen, és ezáltal meghosszabbítja az alom hatékonyságát.

  Csomósodó macskaalom

  Töltse fel az alomtálcát kb. 5-7cm vastagságban csomósodó alommal.  Az alom folyékony és szilárd ürülék esetén csomósodni kezd. Ezek a csomók alomlapáttal könnyedén eltávolíthatók. Az eltávolított csomókat helyezze a szemetesbe és az eltávolított mennyiségnek megfelelő alommal pótoljuk azt.  Az almot típustól függően 20-30 nap után kell cserélni. Ilyenkor érdemes alaposan, vízzel kitisztítani az alomtálcát, de vigyázzunk, hogy ne használjunk erős fertőtlenítőszert, mert az irritálhatja a macskánkat. A még fel nem használt almot tároljuk száraz helyen.

Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11